Povestea noastra

Descriere
Lorpett își propune să facă parte din povestea ta, găsești la noi o echipa tânără, dedicata,deschisa la orice tip de provocare.

Experienta in domeniu

Suntem pe piața din 2019,ne mândrim cu evoluția noastră pana în acest moment și suntem în continua creștere și dezvoltare, ne pliem pe dorința fiecărui client și practicam preturi corecte și de bun simt.

Alaturi de noi vei fi mulțumit și câștigat!


Servicii oferite

Oferim o gama larga de produse realizate handmade și cu multa dăruire pentru a lua parte la cel mai special moment din viata dumneavoastră.

Pe ramura ‘ dulce ‘ avem o linie de producție platouri de tort și prajituri realizate în orice forma și dimensiune iar preturile sunt foarte avantajoase pe măsură ce cantitatea comandata creste și decorațiuni pentru tort și prajituri,dintre cele mai deosebite.
Pe ramura de evenimente colegii noștri specializati în domeniu va pot ajuta cu invitații de nunta și botez handmade, plicuri de bani și meniuri, căsuța de bani, decor de sala, lumânări din flori de matase calitate superioara, buchete, brățări și flori de pus în piept, tăvițe de gătit mire și mireasa, oglinda miresei, găleată de udat, topper de tort, plăcută de poarta și panou de primire invitați, marturii și cadouri pentru nasi și moși, trusouri de botez și tăvițe de retez, totul realizat după placul dumneavoastră.
Iar rubrica pentru cadouri personalizate este deschisa în continuare și ne pliem perfect pe dorința clienților noștri,ne luam angajamentul sa transpunem în realitate ideea ta!