Respectarea confidențialității și protecția datelor personale ale utilizatorilor noștri este de o importanță crucială pentru noi. Prin urmare, implementăm măsuri și politici adecvate pentru a vă proteja datele personale în conformitate cu legislația aplicabilă. Iată informații esențiale despre politica noastră de confidențialitate:

  1. Colectarea datelor personale: Pentru a vă oferi servicii personalizate și a vă procesa comenzile, putem colecta anumite date personale, cum ar fi numele, adresa de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate doar în momentul în care ni le furnizați voluntar, de exemplu, prin completarea unui formular de înregistrare sau de comandă.
  2. Utilizarea datelor personale: Utilizăm datele personale colectate în principal pentru a vă procesa comenzile, a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre, a vă trimite actualizări și oferte speciale și a vă furniza suportul necesar. De asemenea, putem utiliza datele personale în scopuri de analiză și îmbunătățire a site-ului nostru și a serviciilor noastre.
  3. Divulgarea datelor personale: Nu dezvăluim, vânzăm sau transferăm în mod voluntar datele dvs. personale către terți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în cazul în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre (de exemplu, partenerilor de livrare sau procesatorilor de plăți).
  4. Securitatea datelor: Implementăm măsuri adecvate de securitate și protecție pentru a vă proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor. Utilizăm protocoale de securitate standard și actualizăm în mod regulat măsurile noastre de securitate pentru a ne asigura că datele dvs. sunt în siguranță.
  5. Drepturile utilizatorilor: Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa datele personale pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să vă opuneti prelucrării datelor dvs. personale în anumite circumstanțe. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate pe site-ul nostru.