Suntem dedicați furnizării serviciului de livrare prompt și eficient pentru toate comenzile plasate pe site-ul nostru lorpett.ro. Iată informațiile cheie despre politica noastră de livrare:

  1. Zone de livrare: Livrăm produsele noastre în întreaga Românie. Ne străduim să acoperim cât mai multe destinații posibile, inclusiv zonele rurale și mai puțin accesibile. Cu toate acestea, în unele cazuri, livrarea poate fi restricționată în anumite zone geografice. Vă rugăm să verificați disponibilitatea serviciului de livrare pentru adresa dvs. în momentul finalizării comenzii.
  2. Costul livrării: Costul livrării va fi afișat în mod clar înainte de finalizarea comenzii. Aceasta se calculează în funcție de greutatea și dimensiunile produselor comandate, precum și de adresa de livrare specificată de dvs.
  3. Timpul de livrare: Ne străduim să procesăm și să livrăm comenzile cât mai rapid posibil. Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produsului și de locația de livrare. În general, veți primi informații detaliate despre timpul estimat de livrare în momentul finalizării comenzii.
  4. Urmărirea comenzii: Odată ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un număr de urmărire prin care puteți monitoriza starea și localizarea coletului dvs. Acesta vă permite să vă mențineți la curent cu parcursul livrării și să vă planificați în consecință.
  5. Probleme cu livrarea: Dacă întâmpinați orice probleme sau întârzieri în legătură cu livrarea comenzii dvs., vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta și a rezolva orice inconveniență.